Ana Menü
Anket
Ruhmorgu hangi müzik tarzından nefret eder?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Ruhmorgu Olarak
"Türkçe Konuş!"
Kampanyasını Destekliyoruz...

Bize Destek Olun!

Başlığı Görüntüle
Ruhmorgu » Ruhmorgu Güncel » Dünya'dan Seçmeler
GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugün Yazılanlar Arama

Başlığı Yazdır

24-01-2008 01:47 ÖS GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Rigor_mortiss
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 19.11.07

Uyarı seviyesi 0
GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...

Otobüse binmek için sıraya giren Tasha Maltby-Dani Graves'i gören otobüs şoförü, sevgilisini tasmayla gezdiren Dani'ye ''Manyakları ve köpekleri otobüse almıyoruz'' deyince olanlar oldu.

''KÖPEK GİBİ SEVİYORUM''
Çift, kendilerini otobüse bile yakıştırmayan şoförü çalıştığı kuruma şikayet edip hakkında soruşturma açtırdı. İlginç giysileri ve koyu göz makyajlarıyla dikkat çeken gençler, böyle yaşamaktan mutlu olduklarını ancak bu tip saldırıların canlarını sıktığını söyledi. 19 yaşındaki Tasha Maltby, ''Nişanlımı köpek gibi seviyorum. Bunu da tasma takarak gösteriyorum'' dedi.

[scroll]ŞOFÖR "KÖPEKLER BİNEMEZ" DİYE BU KIZI OTOBÜSE ALMADI:[/scroll]img212.imageshack.us/img212/2002/142857bj2.jpg

24-01-2008 02:14 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Haykomania
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 29.12.07

Uyarı seviyesi 0
ŞOFÖR "KÖPEKLER BİNEMEZ" DİYE BU KIZI OTOBÜSE ALMADI...

heh heh ne diim yhaw cok komıkmiş :D:D

ilgınç bır sewme tarzııı:P

24-01-2008 02:25 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Rigor_mortiss
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 19.11.07

Uyarı seviyesi 0
yaw şöförün yaptıgı serefsizligin hattı hesabı yoq burda :S:S

24-01-2008 04:27 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Katılım Tarihi: 25.10.07

Uyarı seviyesi 0
töbe töbeeeeeeeeee

24-01-2008 05:49 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S | Düzenleyen Siluet 24-01-2008 05:51 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Katılım Tarihi: 24.10.07
Evet şoförün yaptığı iyi birşey değil, sonuçta herkesin dış görünüşü, karakteri vs. gibi şeyleri kendi seçimi doğrultusunda gelişir. Önyargının iyi olmadığını birçok kez bu tür şeylerle öğreniyoruz. Ama söylemeden edemeyecem. Elbette tarz meselesidir bu, ama bana bu tür abartı şeylerde biraz saçma geliyor. Köpek gibi seviyorsan, gerçekten köpeklere takılan tasmayıda takıyorsan, böyle bir muameleyi her zaman beklemelisin. Bakın haketmelisin demiyorum, Köpek gibi sevmenin mecazi anlamını, tasma takmayla bağlayan birisi bu tepkileri her zaman beklemeli. Boşuna "ben sıkıldım bu tür davranışlardan" demesinler...

24-01-2008 06:22 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Uyarı seviyesi 0
hayatım nolursa olsun ınsanlar bırbırıne karısamaz.ıstedıgını taksın veya takmasın yorum yapma hakkımız yok bence

24-01-2008 06:24 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S | Düzenleyen Siluet 24-01-2008 06:26 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Yorum yapma hakkımız elbette var. Karışma hakkımız yok. "Köpek Gibi Sevmek" bunun anlamını (mecazi anlamını), tasma takmayla bağdaşlaştıran bir insan kimse kusura bakmasın akıllı bir insan değil. Muameleyi hakediyormu? 1 kişi böyle davranmaz 2 kişi davranmaz ama böyle insanlar için her zaman 3. bir insan vardır. Saçma bir davranış...

24-01-2008 06:26 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Uyarı seviyesi 0
ona gorede sevgısını gosterme bıcımı o olabılır .ısteyen ıstedıgını yapar

24-01-2008 06:29 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Evet isteyen istediğini yapar. Dediğin gibi ona göre sevgisini gösterme biçimi odur, ama bana göre saçmalıktan öte birşey değildir, bende bunu demeye çalışıyorum.

24-01-2008 06:38 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Uyarı seviyesi 0
senın dedıgıne bısey dıyen mı var ?

24-01-2008 07:48 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S
Kullanıcı Avatarı

moderndrummer
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 18.01.08

Uyarı seviyesi 0
ilngnç bi sewme tarzı yaw

24-01-2008 08:39 ÖS RE: GOTİK ÇİFTE "KÖPEK" BENZETMESİ...:S | Düzenleyen 24-01-2008 08:44 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Deleted_User
Ceset :|

Katılım Tarihi: 01.01.70

Uyarı seviyesi 0
Tek kelimeyle "ŞOV"!!

Bu insanlar hep böyle değiller mi? En aykırı, en "İLGİ ÇEKİCİ" işleri yaparlar, sonra da doğal olarak ilgi çekip, tepki görünce, şikayet ederler. Sizin amacınız zaten ilgi çekmek değil mi? Yoksa siz ilginç kıyafetleri, ilginç hal ve tavırları hiç ama hiç ilgi çekmemek için mi yapıyorsunuz? Hayır, tam tersi, ilgi çekmek için yapıyorsunuz.

Biz de geçtik bu yollardan ve belki de hala o yoldayız. Ben de zamanında, daha genç yıllarımda bileğime köyden bulduğum, amcamın köpek bağlamak için kullandığı zinciri taktım (hatta kapı açarken bileğimi deliyordu), simsiyah giyindim, yolda kin dolu bakışlarla yürüdüm. Samsun yollarında "satanist", "anarşist", "komunist" ve/veya "a bu tipe ba!" gibi tepkilerle ben de çok karşılaştım. Yeri geliyor hala küfürlü bakışlar hissediyorum üzerimde, ya da arkamdan söylenen laflar duyuyorum. O zaman da biliyordum, şimdi de biliyorum ki halim, davranışım, bakışım, giyinişim ilgi çekti, çekecek. Demek istediğim yaşadığım topluma aykırı olduğumu, onlardan biri gibi hissetmediğimi her halimle belli ettim. Ama hep ilgi çektim, ilgi çekeceğimi bildim.

Haa, ben bu şoförün yerinde olsam asla o tepkiyi vermezdim, saygı duyardım, nasıl ki bana da saygı duyulmasını bekliyorsam. Ama eğer bu kadar aykırıysalar, ya da aykırıysak, gelenekçi toplumdan bu tip tepkileri alacağımızın bilincinde olmalıyız. Çünkü aslında, böyle davranmalarının ya da davranmamızın asıl nedeni, o ya da bu şekilde ilgi çekmektir.

İlginç bir nokta da şu ki, yanlış anlamadıysam kadın köpek olmaktan memnun, ne diye bu kadar kızıyorlar ki? Şoför şöyle mi demeliydi: "Kendisini köpek sanan insanlar binebilir!"

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
Murat Çelik (Aşkın Elif Hali Albümü), Küçük İskender, Mudvayne, Manga & Vega - İz Bırakanlar Unutulmaz, Georges Politzer, Birkaç Resim.., Can Dündar - Yarim Haziran, Güven ..., LodeStone.., Kırık kol :( :D, Büyü, Celeborn, Sonata Arctica, Nuriye Prenses, Tuhaf inançlar, Üçü bir arada (:, Taoizm, Mithotyn, En sevdiginiz grup logosu?, Draconian - Earthbound