Ana Menü
Anket
Ruhmorgu hangi müzik tarzından nefret eder?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Ruhmorgu Olarak
"Türkçe Konuş!"
Kampanyasını Destekliyoruz...

Bize Destek Olun!

Başlığı Görüntüle
Ruhmorgu » Ruhmorgu Müzik » Rock/Metal | Yabancı Gruplar
Leaves' Eyes
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugün Yazılanlar Arama

Başlığı Yazdır

29-10-2007 02:04 ÖS Leaves' Eyes
Kullanıcı Avatarı

Invalid
İnsan :)

Katılım Tarihi: 28.10.07

Uyarı seviyesi 0
Evet şimdi yıllar önce Xandria'nın mp3lerini ararken bir şarkısını buldugum Leaves' Eyes'ın biyografisi(Tabii o zmnlar kimse bilmiyodu bu grubu:( ahh ahh);

Eski grubu Theathre Of Tragedy'den olaylı ayrılışı (ya da atılışı) sonunda kocasıyla bir araya gelen Liv Kristine Espanes Leaves' Eyes isimli grubu kurdu. Grupta Liv'e Atrocity'nin elemanları eşlik ediyor.

Leaves' Eyes ilk olarak 2004'te "Lovelorn" isimli albümünü yayınladı. Bu albüm bir konsept albümüydü ve küçük bir kızın uykuya dalmasını, rüyasında bir adamın denizde intihar eden kız arkadaşını deniz kızları aracılığıyla aramasını ve en sonunda da bu rüyadan uyanmasını anlatan bir albümdü. Albümü kaydederken Liv Kristine hamileydi ve vokal kayıtlarını bitirdikten 3 saat sonra bir bebek dünyaya getirdi! Belki de bu yüzden Liv Kristine bu albümde vokal olayında zirveye ulaştı. Gerçekten sırf vokali dinlemek için alınabilecek bir albüme imza atmışlar.

Leaves' Eyes boş durmadı ve 2005'te "Vindland Saga" isimli albümünü yayınladı. Bu albümde biraz daha geçmişe gidip Vikinglerle beraber olduk. oldukça ilginç konseptler seçen Leaves' Eyes bu sefer de yeni bulunan kıtalara ve bu kıtaları bulan denizcilere takmış.

Oldukça güzel iki albümü olan Leaves' Eyes 2004 yılında ülkemize de gelmiş ve Rock The Nations'da performans sergilemişti.

Grup şimdilerde yeni bir EP hazırlığında...

29-10-2007 02:58 ÖS RE: Leaves' Eyes
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Katılım Tarihi: 25.10.07

Uyarı seviyesi 0
secret ı tawsıye edebılırm

29-10-2007 02:58 ÖS RE: Leaves' Eyes | Düzenleyen Invalid 29-10-2007 02:59 ÖS
Kullanıcı Avatarı

Invalid

Katılım Tarihi: 28.10.07

Uyarı seviyesi 0
Martina, dreams of sanity ve therion vokaldi galiba yanlıs hatırlamıyosam dimi :D

Neyse dagılmasın konu

09-09-2008 11:30 ÖÖ RE: Leaves' Eyes | Düzenleyen Hated 09-09-2008 11:32 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

Hated
Bitkin Beden :/

Katılım Tarihi: 04.09.08

Uyarı seviyesi 0
en sevdiğim gothic metal gruplarından biri. tüm albümleri çok güzel aralarından albüm seçemiyorum bu grubu dinlemek istediğimde tüm albümlerini atıyorum playliste sırayla dinliyorum tek bir şarkısını atlamadan. liv ToT dan ayrılarak bu grubu kurmakla çok iyi yaptı harika bir tarzları var :) aşırı tavsiye edilir bu türü sevenlere.

09-09-2008 06:44 ÖS RE: Leaves' Eyes
Kullanıcı Avatarı

Vulcain

Uyarı seviyesi 0
Lovelorn albümleri Gothic metal tarihine adını kazıdı bana göre süper bir albüm... hele vokal üst düzey böyle albümler çok az çıkıyor....Lovelorn gerçekten harika...

09-09-2008 08:55 ÖS RE: Leaves' Eyes
Kullanıcı Avatarı

LodeStone

Uyarı seviyesi 0
Lovelorn ve vinland saga albümlerini sık dinlerim.. Özellikle for amelie return to life secret leaves eyes elegy farewell pround men.. aslında tüm şarkıları çok güzel ayıramadım şimdi.. =)

09-09-2008 10:28 ÖS RE: Leaves' Eyes
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Katılım Tarihi: 25.10.07

Uyarı seviyesi 0
yerim ben bu grubuuuuuuuu :D çok seviyorum

13-11-2008 06:21 ÖS RE: Leaves' Eyes
Kullanıcı Avatarı

Diva_Satanica

Katılım Tarihi: 13.11.08

Uyarı seviyesi 0
Ooff off Alexandr öldürüyoo beni yaa oof off (L)

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
En büyük resim., Türklerin jakuzi keyfi :), Güneş'e en yakın görüntüler mi?, Çocukça sevdim seni;haberin var mı?, Sepultura, Karikatür :p, Ahtapot kız, AudiosLave, WİTCHTRAP, Film- Kefaret, Gaylarden neden asker olmaz?, Bateri Çalmak İsteyenlere, Hitman, Saattue, Fıkra - Piskoloji ögrencisine piskoloji dersi :P, Türk Metal Tarihinin ''İLK''leri, Favori 10 Sinema Oyuncusu, Kırık kol :( :D, Kalli'nin biletini kim kesti?, Doom Metal Türleri