| 30-12-2007 02:57 ÖS |
27 yaşında kaybettiklerimiz... | Düzenleyen
renksizgoLge 30-12-2007 09:43 ÖS
|

renksizgoLge Bitkin Ruh :\

Katılım Tarihi: 15.11.07
 |

Metal cevrelerince rock aleminin arabesk yuzu olarak bilinir.yas ortalamasi dusuk, hayatinin baharinda dunyayi anlamaya calisirken girdigi bunalimi onun masum yuzuyle simglestiren kesimin vazgecilmezi.sosyologlar arkasindan fanlari intihar edicek dedilersede kimse sallamadi arkadasi.bosvermislik demekki bu kadar sinmisti takipcilerinin ruhuna. bayik gözlerle gömduler biryerlere... allah rahmet eylesin. cemaate imam donup sorsaydi eger nasil bilirdiniz diye iyi bagirirdi imam efendi derdik herhalde. amplifikatörden cikan kirli sese* gönul vermis herkesin kulagindan gecmistir sesi.

Elekrogitardaki yaratıcılığı ve yeteneğiyle ünlenmiş ve 1960'larda gençlik karşıt kültürünün simgelerinden biri olmuştur. Keşfedilmesinde ünlü İngiliz rock müzisyeni Chas Chandler'in katkısı büyüktür. 18 Eylül 1970 tarihinde (27 yaşında) ölü bulunan Jimi Hendrix'in ölüm nedeni aldığı aşırı doz uyuşturucudur. dünyada etkilemediği müzisyen yoktur joe satriani'den eric clapton'a kadar her dalda etksi görülür.

dünyanın en iyi kadın wokallerinden birisi...70'lerin gençlik idolü...içki we uyuşturucu kurbanı...o zamanlar electric flag'in gitaristliini yapan nick gravenites'la ewlenmiş we herifi grubundan koparıp kendi grubu big brother & the holding company'e almıştı...efsanewi summertime, get it while you can, ball & chain, kozmic blues, mercedes benz, try (just a little bit harder), piece of my heart gibi şarkıların sahibi...topraa bol ossun...

1970 ve 1980'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarından etkilendi. Antalya'da animatör ve müzisyen olarak çalıştı. Ankara'da garsonluk, barmenlik ve müzisyenlik yaptı. Daha sonra Karadeniz Ereğlisi'ne gelerek dört yıl boyunca çeşitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yaptı. Bu dönemde ATV kanalında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasına katıldı ve 2004 Temmuz ayında yarışmayı birinci olarak tamamladı. Yarışmadan hemen sonra İstanbul'a yerleşti ve müzik çalışmalarına burada devam etti. Yarışmanın sonuçlanmasından ilk albümünü çıkarmasına kadar geçen sürede Türkiye'nin değişik yerlerinde sayısı 200'ü geçen konserler verdi.
14 Ocak 2005'te Seyhan Müzik'ten Serdar Öztop'un yapımcılığı ile ilk albümü Islak Islakı piyasaya çıkardı. Bu albümden aynı yıl içerisinde "Islak Islak", "Kimdir O","Amasra" ve "Mavi" parçalarına klip çekti. 3 Ağustos 2006'da ikinci albümü olan Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gereki piyasaya çıkardı.10 yeni ve 1 coverden oluşan albümde söz ve bestesi Akarsu'ya ait "Yeter Be" ve "Ben" adlı iki eserde bulunmaktadır. İkinci albümden; "Vurdum En Dibe Kadar" ve "Yaz Demedim" parçalarına klip çekildi 2006 yılında Star kanalında yayımlanmaya başlanan Yalancı Yarim dizisinde başrollerden birini üstlendi. Bu dizinin ardından sevenleri tarafından "Alfonso Tarık" olarak anılmaya başlandı.
Barış Akarsu, yirmi sekizinci doğum günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı saat 22:30 civarında, Muğla ilinin Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda bir trafik kazası geçirdi. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak (24) ve Nalan Kahraman (37) olay yerinde öldü. [1] Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu ise, beş günlük yoğun bakımın ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 20:10 sularında hayatını kaybetti ancak ölümü 23:10 da açıklandı. Genç yaşta hayata veda eden Akarsu, Amasra'da toprağa verilmiştir. [2] Merhum sanatçının heykeli, Tankut Öktem tarafından yapılmaktaydı. 3 metre olacak olan bu heykel, Amasra'ya dikilecekti ancak Öktem'in vefatıyla yarım kalmıştır.
Dip NoT: dikkat edersenız hepsı genclıgının baharında 27 sınde refat etmıslerdır. |
| |
|
|
|
|
|
|
| 31-12-2007 12:16 ÖÖ |
RE:
27 yaşında kaybettiklerimiz... |

Siluet Morg Bekçisi

Katılım Tarihi: 24.10.07
|
Barış Akarsu'yu pek sevmezdim ama kaza yaptığı zaman, çok üzülmüştüm. Hatta araştırmıştım, ve hastanede yattığı her saat dahada ısındım. İyi bir değer kaybedildi. DruMMSoLo'nunda dediği gibi, gençliğine doyamadan göçüp gittiler. Ama kadere karşı gelemiyoruz malesef. |
| |
|
|
| 31-12-2007 12:22 ÖÖ |
RE:

sRdR İnsan :)

Katılım Tarihi: 29.12.07
 |
allah dan rahmed diliyrum dıgerlerını bılmem ama Barış AKARSU gercekten cok begendigim ve cok sevdiğim bir isimdi.gerçekten de gençliginin baharında gitti.ama biz onu kalbimizde yaşatıcaz. ölüme kadar ROCK ... |
| |
|
|
| 01-01-2008 12:55 ÖS |
RE:

Dinsiz Melek Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 26.10.07
 |
Barış Akarsunun Ölümüne Çok Üzüldüm Ben  |
| |
|
|
| 01-01-2008 02:37 ÖS |
RE:

Deleted_User Ceset :|

Katılım Tarihi: 01.01.70
 |
Kurt Cobain ünlüleşmeyi kaldıramamıştır ve bunu her fırsatta dile getirmiştir.
Yoksulken daha huzurluydu sanki. Ama parasızlıktan evinden atıldığı gün, albümü patlama yapmıştı ve o gün, o sabah milyarderdi. Kaldıramadı ne ünü ne parayı ne yazık ki... |
| |
|
|
| 01-01-2008 06:36 ÖS |
RE:

Dinsiz Melek Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 26.10.07
 |
SoulSuz yazdı:
Kurt Cobain ünlüleşmeyi kaldıramamıştır ve bunu her fırsatta dile getirmiştir.
Yoksulken daha huzurluydu sanki. Ama parasızlıktan evinden atıldığı gün, albümü patlama yapmıştı ve o gün, o sabah milyarderdi. Kaldıramadı ne ünü ne parayı ne yazık ki...
Paranın Gözü Kör Olsun Diosun Yani Abi  |
| |
|
|
| 09-01-2008 06:38 ÖS |
RE:

renksizgoLge Bitkin Ruh :\

Katılım Tarihi: 15.11.07
 |
genc yasta ölduler hayat işte... |
| |
|
|
| 02-03-2008 10:15 ÖS |
RE:

brfn İnsan :)

Katılım Tarihi: 30.01.08
 |
kurt cobain,jimmy hendrix 27 yıllık yaşantılarında o kadar çok şey başardılar ki.hepsi yeni bir akımın öncüleriydi.dünyaya bu müziği sevdirmişlerdi...acaba biraz daha yaşasalarda neler yapacaklardı rock için? |
| |
|
|
| 03-03-2008 11:24 ÖÖ |
RE:

matROCK Bitkin Beden :/

Katılım Tarihi: 16.01.08
 |
alnına yazılan süre dolunca gençlik dinlemez kader  allah rahmet eylesin ! |
| |
|
|
| 04-03-2008 05:51 ÖS |
RE:

crackipek Bitkin Beden :/

Katılım Tarihi: 22.12.07
 |
Gerçekten yaşasalardı ne olurdu acaba . O kadar genç ölmelerine karşın bu kadar iş yapabilmeleri çok ilginç, düşünün bir de yaşasalardı; belki onlardan başkasını dinleyemeyecektik, o kadar iyi olacaktı |
| |
|
|
| 04-03-2008 05:51 ÖS |
RE:

melankolia İnsan :)

Katılım Tarihi: 27.02.08
 |
tanımıyorum kendılerını ama allah rahmet eylesın  |
| |
|