Ana Menü
Anket
Ruhmorgu hangi müzik tarzından nefret eder?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Ruhmorgu Olarak
"Türkçe Konuş!"
Kampanyasını Destekliyoruz...

Bize Destek Olun!

Başlığı Görüntüle
Ruhmorgu » Ruhmorgu Müzik » Rock/Metal | Yabancı Gruplar
Poisonblack
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugün Yazılanlar Arama

Başlığı Yazdır

08-11-2007 09:12 ÖS Poisonblack
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Katılım Tarihi: 25.10.07

Uyarı seviyesi 0
img45.imageshack.us/img45/9661/993443695lea6.jpg

Poisonblack, Finlandiyalı gothic metal grubu, 2000 yılında kuruldu. Kurucusu Sentenced in eski solisti Ville Laihiala'dır. Grup kurulduğunda bazı çevreler tarafından proje grubu olarak değerlendirilmişti. Ama Ville Laihiala resmi sitesinde "This is not a project band! I have my heart and soul in Poisonblack!" diyerek durumu netleştirmiştir.

Ville Laihiala grubu 2000 yılında kurarken diğer elemanlarını yetenekli ama aynı zamanda yakın müzisyen arkadaşlarından seçmiştir. Grubun basçısı Janne Kukkonen ile daha önce de beraber çalışmış. Daha sonra Sentenced'in Crimson turunda onlarla beraber olan Charon solistini de gruba eklemiştir.

2006 yılı itibari ile iki albümleri, bir de single'ları vardır.
Escapexstacy (2003)
Rush (cds) (2006)
Lust Stained Despair (2006)

28-03-2008 05:59 ÖS RE: Poisonblack
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Katılım Tarihi: 24.10.07
Ben bunu listeme alayım. Bulursam indirmek istiyorum. Ayrıca bu biyografileri, sitede blog olarak koysak güzel olurdu. Başlık için teşekkürler..

29-03-2008 01:41 ÖS RE: Poisonblack
Kullanıcı Avatarı

moderndrummer
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 18.01.08

Uyarı seviyesi 0
gothic tarzım olmadığından bilmiyorum bu grubu ama öğrenmiş oldum sağ ol;)

05-09-2008 11:02 ÖÖ RE: Poisonblack
Kullanıcı Avatarı

Vulcain
İnsan :)

Katılım Tarihi: 04.09.08

Uyarı seviyesi 0
sanırım 2 albümleri var 2 side var bende 3. albümleri çıkıcak yakında diye duymuştum ... Güzel bir grup ilk albümü daha bi gothic havası içindeydi 2. albümü bayagı hareketli şarkılar var biraz uzaklaşılmış Gothic den sanırım..ama çok güzel bir grup tavsiye ederim

05-09-2008 11:05 ÖÖ RE: Poisonblack
Kullanıcı Avatarı

pHeR-d
Bitkin Beden :/

Katılım Tarihi: 13.11.07

Uyarı seviyesi 0
Gothic değil bence nu metal. Ayrıca Linkin park seven biri olarak Nu metal konusunda iyi olmadıklarını hatta hiç beğenmediğimi söyleyebilirim. Sadece grubun ismi güzel o kadar... 2 şarkıdan sonra sildim zaten albümüde.

07-09-2008 02:02 ÖS RE: Poisonblack
Kullanıcı Avatarı

LodeStone
İnsan :)

Katılım Tarihi: 04.09.08

Uyarı seviyesi 0
A dead heavy day (2008) son albümleri.. Tanıtım şarkılar gayet hoştu X. Ayrıca albümdeki birçok şarkıyı beğendim Left behind, The days Between, dead heavy day.. Kesinlikle numetal olduğuna katılmıyorum lp ile karşılaştırırsan zaten sevmezsin..

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
Uaral, Mutluluğu bir tabloya sığdırmışlar, Apocalyptica, Bu ağaç kanıyor, rock muziğinin doğusu..!, El değmeden sivilce patlatma ?, Wicca nedir?, Sizce sonsuz olan bir şeyin başlangıcı olabilir mi? Yoksa bir şeyin sonsuz olabilmesi için başlangıç, Lars Ulrich, Müzik Tarihinde En Çok Satan Albümler, Mudvayne, The Usual Suspects ( OLağan Şüpheliler), One Last GoodBye, Melkor (Morgoth), Apocalyptica - I don't care, Half Life 2: Episode Two, Kilisede Bir Sandık Tarihi Para Buldular, Yayın, Komik ResiMLeR 4, Mudhoney