Hasta Ruh 8\ Mesaj Sayısı: 993 Katılım Tarihi: 25.10.07 Konum: Arcadia. Yaş : 20
Eğer bir yerde bir topluluk varsa, orda rekabet vardır. Vampire dünyasında da bu aynen böyledir. Vampirler günümüzde üç tarafa ayrılmışlardır. Camarilla, Sabbat ve Independent'lar. Her tarafta farklı sayıda Clanlar vardır. Clan kelimesinin Vampire'daki anlamı biraz daha farklıdır. Bir Clan, İlk Vampir Caine'in torunlarının birinden türemiştir ve genelde onun adını taşırlar. Mesela Caine'in 13 torunundan biri olan Ventrue'dan türeyen Vampirler "Ventrue" Clanına mensuptur.
Camarilla:6 Clandan oluşan bir topluluktur. İnsanlıklarını kaybetmemeye uğraşırlar ve varlıkarını insanlardan gizlerler. Eğer bir Camarilla mensubu varlığını herhangi bir şekilde bir ölümlüye belli ederse, çok ağır cezalara çarptırılır (Şehrin Camarilla Prensinin insafına kalır). Camarilla'nın Vampire dünyasındanki gücü, daha çok kaba kuvvetten gelmez. Camarilla dünya üzerindeki insanları kontrol altına alarak politik üstünlük sağlamıştır. Bir Camariila şehrindeyseniz oranın Valisi, polisi, ambulansları ve hatta çöpçüleri bile Camarilla kontrolü altındadır.
Her şehri bir Prens yönetir. Şehrin en üst düzey kişisidir. Prensin üstünde Justicar'lar vardır. Justicarlar Camarilla'nın en üst düzey yöneticilerinin bulunduğu Inner Council'ın emirlerini yerine getirirler. Inner Council'ın kimlerden oluştuğu bilinmemektedir. Şehirlerde ise düzeni "Şerifler" sağlar. Şerifler daha çok ölümlü dünyanın polisleri gibidir.
Camarila'nın vampirler için kullandığı isim "Kindred"dır. Camarilla içinde asla "O bir Vampir." denilmez. Bunun yerine: "O bir Kindred" denir. Camarilla'nın 6 tane geleneği vardır. Bu geleneklere Camarilla'nın iç kanunları da denebilir. Bu kanunlardan herhangi birini çiğnemek, başınıza çok kötü şeyler gelmesini sağlar.
Birinci Gelenek: Maskeli Balo. (Kindred olduğunu kimseye göstermeyeceksin)
İkinci Gelenek: Bölge (Senin bölgen seni alakadar eder. Bölgene gelen herkes sana saygı göstermelidir. Bölgende senin dediklerine karşı çıkılamaz)
Üçüncü Gelenek: Çocuk (Senden daha yaşlı birinden izin almadan çocuk yapamazsın. (Buradaki "çocuk yapma" sözü, bir insanı Vampir'e dönüştürmektir.). Eğer izinsiz çocuk yaparsan, sen ve çocuğun öldürülürsünüz)
Dördüncü Gelenek: Himaye (Senin Vampir yaptıkların senin çocuklarındır. Çocuğun eğitilene kadar senin gözetimin altındadır. Onun hatalarının cezasını sen çekersin)
Beşinci Gelenek: Misafirperverlik (Eğer bir şehre yeni gelmişsen, o şehrin yöneticisine kendini tanıtacaksın. Kabul görmeden, sen hiçbirşeysin)
Altıncı Gelenek: Yokediş (Kendi türünden birini yoketmeyeceksin. Yoketme hakkı senden yaşlılara mahsustur. Ancak aranızda en yaşlı olan "Blood Hunt" ilan edebilir. (Blood Hunt: Eğer bir Kindred Camarillaya karşı çok büyük bir suç işledi ise, Şehrin ileri gelenleri Blood Hunt ilan eder, ve o Kindred görüldüğü yerde öldürülür.) )
Camarilla'da altı Clan bulunmaktadır. Bunlar: Brujah, Malkavian, Nosferatu, Toreador, Ventrue ve Tremere'dir.
Brujah: İflah olmaz asiler ve punklar. Çok iyi savaşçılardır ve Camarilla\'nın ana dövüş gücüdür. Zayıf yönleri ise diğer Kindredlara nazaran kendilerini daha çabuk baybetmeleridir.
Malkavian: Deliler, ruhi bozukluğu olan kindredlar. Genelde akıllı beyinlerin göremediklerini görürler.
Nosferatu: İğrenç görünüşlü kanaliyazson fareleri. Yeraltında ve kanalizayson borularında yaşarlar. İğrenç görünüşleri yüzünden Egolarını en iyi bastıran Clandır. Çoğu şeyi bilirler ve duyarlar.
Tremere: Büyücü Kindredlar. Camarilla'nın elindeki en tehlikeli silah. Müthiş zekaları ve politik oyunlardaki başarıları onları Camarilla'nın vazgeçilmez üyeleri yapıyor.
Venture: Aristokratlar. Camarilla'nın liderleri. Politik alanda çok aktiftirler ve çoğu yerde bağlantıları vardır.
Morg Bekçisi Mesaj Sayısı: 1994 Katılım Tarihi: 24.10.07 Konum: Samsun Yaş : 21
Annem hiçbir zaman vampirleri sevmemiştir (Yani flimlerini demek istiyorum). Şahsen bende pek sevmem. Vampir bu ya, sağı solu belli olmaz. Konu için teşekkürler..
İnsan :) Mesaj Sayısı: 63 Katılım Tarihi: 30.08.08 Konum: Antalya Yaş : 21
Vampir denince akla direk kaç içen, uçan, gothic, güneş ışığına çıkamayan canlılar (-ki belkide değiller ben görmedim net konuşamayacağım şahsen) gelir. Ama bunların psişik vampirleri var, fetişistleri var, gothic takıntısı olanları var, hastalık olanları var.
Ayrıca burada bahsi geçen vampir türü klanlaşmaz genelde genel bilgilere göre. Birçok kitapta ve filmde olduğu gibi tek olmayı tercih ederler. Topluluk ele vermez mi sizce kendilerini? (;
İnsan :) Mesaj Sayısı: 5 Katılım Tarihi: 02.09.08 Konum: İstanbul/İzmir Yaş : 20
Apres Mort tarafından yazılan metin:
Vampir denince akla direk kaç içen, uçan, gothic, güneş ışığına çıkamayan canlılar (-ki belkide değiller ben görmedim net konuşamayacağım şahsen) gelir. Ama bunların psişik vampirleri var, fetişistleri var, gothic takıntısı olanları var, hastalık olanları var.
Ayrıca burada bahsi geçen vampir türü klanlaşmaz genelde genel bilgilere göre. Birçok kitapta ve filmde olduğu gibi tek olmayı tercih ederler. Topluluk ele vermez mi sizce kendilerini? (;
Psişik vampirlerin gerçekliğine inanın ya da inanmayın fakat eğer onlardan biri olmak istiyorsanız yapmanız gereken ritüel şudur;
(şu an için ingilizce bir ara çeviririm,ingilizce bilen arkadaşlar için zaten sorun olmaz zaten kolay bir ritüel)
INVOCATION OF DRACULA (or RITUAL to BECOME a VAMPIRE)
Dracula I invoke thee
Dracula I sumon thee
Dracula I conjure thee
Come forth, Dracula and manifest thyself.
Within this body,this temple which I have prepared.
Drink of my blood that I may become like you.
That I may become one of the undead,one with the Forces of Darkness.
For I have crossed the Gates of Hell and I have become the Devil Incarnate.
I am Satan;I am Lucifer;I am Belial and I am Leviathan.
İnsan :) Mesaj Sayısı: 63 Katılım Tarihi: 30.08.08 Konum: Antalya Yaş : 21
DRACULA’YI DAVET (YA DA VAMPİR OLMA RİTÜELİ)
Dracula seni davet ediyorum.
Dracula seni çağırıyorum.
Dracula sana yalvarıyorum.
Buraya gel ve kendini göster.
Bu bedenin içinde,senin için hazırladığım sunağa.
Kanımdan iç ki senin gibi olabileyim.
İşte bu benim ölümsüzlerden,karanlığın savaşçılarından biri olmamın yolu.
Buraya gel Dracula ve kendini göster.
Cehennemin kapılarını açtım ve ben Şeytan’ın vücut bulmuş haliyim.
Ben Satan’ım;Ben Lucifer’im;Ben Belial’im ve ben Leviathan’ım.
Buraya gel Dracula ve kendini göster.
(kadehten içiniz.)
kaynakemonic bible
Böylece ritüel kapanır fakat burada önemli bir hususa dikkat çekmek istiyorum ki alıntıladığım kitapta bu konu hakkında her ne kadar bir bölüm olmasada burada Vampir Olmaktan kastedilen şey ölümsüz olmak,pelerin giyip geceleri insanların kanlarını içmek değildir burada bahsedilen husus psişik bir vampir olmaktır yani diğer insanların enerjilerini soğurma bahsidir ki bu gerçekten herkesin üzerinde çalışması gereken bir konudur bence.
İnsan :) Mesaj Sayısı: 75 Katılım Tarihi: 23.11.09 Konum: angara.
sinema sever biri olarak, vampir filmleri daima ilgimi çekmiştir. {nosferatu'yu yirim ben. }
aynı zamanda mistisizmdir, enerjidir, şudur budurla da ilgilenen biri olarağğk, şu ritüel şeysini araştırasım geldi.