Ana Menü
Anket
Ruhmorgu hangi müzik tarzından nefret eder?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Ruhmorgu Olarak
"Türkçe Konuş!"
Kampanyasını Destekliyoruz...

Bize Destek Olun!

Başlığı Görüntüle
Ruhmorgu » Ruhmorgu Oyun » Oyuncu Platformu (Pc & Ps2-3 & Xbox)
Kill Zone 2
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugün Yazılanlar Arama

Başlığı Yazdır

18-04-2009 08:46 ÖÖ Kill Zone 2 | Düzenleyen BrepoztMetal 18-04-2009 09:02 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

BrepoztMetal
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 28.10.07

Uyarı seviyesi 0
img27.imageshack.us/img27/6852/screenshot184443.jpg

img27.imageshack.us/img27/2849/sspreviewkilling2jpg.jpg

img27.imageshack.us/img27/2576/killzone71109qthd001631.jpg

img27.imageshack.us/img27/1429/screenshot184439.jpg

img27.imageshack.us/img27/9028/screenshot184440.jpg

Kesinkle Ps 3 aldırır hatta ve hatta full hd tv bile aldırır karşınızda fps oyunların kralı
yapimi 4 yıldan fazla süren, 30 milyon euro gibi korkunc bir para, inanılmaz bir emek harcanan, ps3 ün cell gücünden, kullanılamaz denen spularından faydalanarak tüm zamanların en iyi ışıklandırma ve partikül efektlerini sunan, blu-ray'in kapasitesi sayesinde 7+1 ses verebilen bir oyun. sadece bir teknoloji şovu değil, çok sağlam bir hikaye ile birleşip, şimdiye kadar herhangi bir fps'de olmayan bir atmosferi oyunculara sunan bir oyun. böylesi bir oyun daha önce yapılmadı, uzun süre de yapılamayacak. bu lanet olası mükemmel oyun yüzünden şampiyonlar ligini kaçırdım,abovvv ne oyun yaw,demoda gördüklerimiz gerçekten devede kulakmış,2.bölümde nasıl bir ışklandırma var öyle yaw oha!,bunlar ne zorlu çatışmalar böyle,hiçbir oyunda bu kadar akıllı davranan yapay zeka görmedim.

multiplayer: asıl bomba Multiplayer akşam eve geliyorum tvnin karşısına geçiyorum ps 3 ümü açıyorum kill zone 2 takıyorum kulaklığımıda açtıktan sonra dalıyorum klanımıza sonra eşim geliyo onun azarını işitiyorum sonra bu oyundan sonra little big planet oynıycaz ama diyip onuda kandırıyorum :) arkadaşlarımızdan biri maç ayarlıyor ve onlara dalıyoruz taktikli ve kulaklıkla lider herkese emir yağdırıyo bundan sonra herkes başlıyo görev ve adam öldürmeye bu oyunda adam öldürmek pek önemli değil en önemlisi görevleri eksiksiz bitirmek herkesin ayrı bi özelliği oluyor örneğin ben mecanical gibi bişeyim :) haritada bozuk olan silah veya cephanelikleri onarıyorum yada her köşe bucağa bot kuruyorum gerçekten mükemmel bir oyun herkese şiddetle tavsiye ederim.

19-04-2009 01:26 ÖÖ RE: Kill Zone 2
Kullanıcı Avatarı

BrepoztMetal
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 28.10.07

Uyarı seviyesi 0
konsollarda su ana kadar bu kadar basarili bir rendering altyapisi ve ayni zamanda boylesine muhtesem art direction sahibi bir oyun yapılmadı.

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
Doom ruhu tuz ruhu değil muahah, Kieslowski..., Satyricon, "Karagöz Türk'tür"..., Xandria, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Anathema, Wicca nedir?, Bjk'nın Büyük Gafı, Davul mu? çooook kolay yaa!!, Go go soldan go, Sagopa Kajmer-K.İ.T.S 2008 Vesselam, Karikatürler..., İnsan Yiyen Bitki, Yngwie J. Malmsteen, Özel Okul ile Normal Okulun Farkı!, John Mayer - Where The Light Is, Cehenneme giriş, "SüperTeklif" Ruhmorgu Zinciri...