Ana Menü
Anket
Ruhmorgu hangi müzik tarzından nefret eder?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Ruhmorgu Olarak
"Türkçe Konuş!"
Kampanyasını Destekliyoruz...

Bize Destek Olun!

Başlığı Görüntüle
Ruhmorgu » Ruhmorgu Giriş » Taze Ruhlar
Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugün Yazılanlar Arama

Başlığı Yazdır

18-01-2009 05:28 ÖÖ Lowan jahus tenpiswo. | Düzenleyen Lowan 18-01-2009 05:29 ÖÖ
Kullanıcı Avatarı

Lowan
İnsan :)

Katılım Tarihi: 18.01.09

Uyarı seviyesi 0
.: ETİKET :.
Adı: Lowan
Soyadı: -Kayıtlı Değil-
Yaşı: 18
Ölüm Tarihi: 17.01.1509

.: DOSYA :.
Yaşadığı Yer: Eski bir dilde yazılmış bir isim; ancak belirtilen köy, günümüz haritalarında Türkiye'nin İstanbul şehrindeki Bakırköy ilçesine tekavül ediyor.
Ölüm Sebebi: Sürekli FRP oynamak yüzünden derslerine çalışmamak, anime izlemek yüzünden evden çıkmamak, MTG için çok para ve zaman harcamak, çok feci Blind Guardian dinlemek, fantastik edebiyatla ilgilenmek, kendi düşüncelerini ifade eden yazılar yazmak, animeye benzeyen karalamalar yapmak, konsol denilen deli saçması icatlarla oyun oynamak ve en önemlisi; "Tanrıların Yasak Kıldığı Karanlık Sanatı, Büyüyü İcra Etmek" ve tanrıtanımazlık suçlarından dolayı idam kararı alınmış, adam diri diri yakılmış olsa da bedeni zarar görmemiştir. Ruhunun günün birinde "RuhMorgu"na gideceği ve bedeninin dirileceği köylüler tarafından anlatılmış olan efsaneler arasındadır.

Uzun süreli bir sessizlikten sonra cesedi inceleyen, adamın yumruğunu sıkmış olduğunu farketti.
"Dostum! Bu, elinde birşey tutuyor."
Garipseyen bakışlarla cesedi süzdü. Yüzyıllarca oradaydı ama pek çürümemişti bile. Ve haklıydı. Adam elinde birşey tutuyordu. Yavaşça yaklaşıp adamın elini araladı. Avucunda bir parşomen duruyordu. Merakla açtı ve yazan tek kelimeyi mırıldandı...

"Herkese merhaba!" :)

18-01-2009 11:58 ÖÖ RE: Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Katılım Tarihi: 24.10.07
Etkileyici. Hoş ve etkileyici. Efsanenin, neden bu ruhun Ruhmorgu'na yollanacağı gerçeğini çözemediysem de, yollandığı yerin gizli kalmış kapılarına ayna tuttuğundan eminim. Fantastik edebiyatın, bize ait kısmında, kapıların aralanmasına pek yeltenilmese de, Ruhmorgu'nu insanlara açan kişinin de bir kehaneti varmış. Bir gün, bırak elinde sıcak bir parşomen ile birinin çıkacağını, fantastik edebiyatın kapılarını aralamaya cüret edecek bir elin, parşomenden çok daha fazlasını vererek oradaki gizemi çözeceğine, ve en önemlisi, bu kişinin elini uzatacağı yerin çok daha iyi bir şekilde kendini ifade edeceğine inanırmış.

İnanmak, beraberinde bir kehaneti getirmiş olsa da, getirebileceği sıcak bir tebessüm de mevcut. Bu tebessümün kelimelere gelen karşılığı ise; "Ruhmorgu'na hoş geldiniz..."

18-01-2009 10:49 ÖS RE: Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Avatarı

Lowan

Uyarı seviyesi 0
Teşekkür ederim...

Psisik-ki tarafından yazılan metin:
Efsanenin, neden bu ruhun Ruhmorgu'na yollanacağı gerçeğini çözemediysem de, yollandığı yerin gizli kalmış kapılarına ayna tuttuğundan eminim.

Ruhmorgu, Lowan için bir diriliş niteliğinde. Bu konunun derinliğine girmek istemiyorum, sadece bakış açısı farklı. Mesela ölümü kimi insan kurtuluş olarak görür, kimi insan da acizlik veya zayıflık olarak. Bu da bir nevi böyle birşey.

18-01-2009 11:18 ÖS RE: Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Katılım Tarihi: 24.10.07
Sessiz bir diriliş yaşayacağından emin olabilirsin. Dirilişinin sayılı insanlar tarafından bilineceğine de emin olabilirsin. Peki bu beklenen bir diriliş mi olurdu?

18-01-2009 11:23 ÖS RE: Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Avatarı

Lowan

Uyarı seviyesi 0
Kimse böyle birşeyin olabileceğine ihtimal vermiyor. Bu yüzden efsaneleşmiş bir durum. Yanıldıklarını görecekleri gün, onlar için pek de hayırlı olmayacak...

Mobi Shilta Qe Ergriff Ir!

19-01-2009 08:02 ÖÖ RE: Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Avatarı

renksizgoLge
Bitkin Ruh :\

Katılım Tarihi: 15.11.07

Uyarı seviyesi 0
şuan yazdığın metnı algılayamıyorum kusra bakma cunku gece hıc yatmadım nıtekım sadece hosgeldın dıyorum ( :

19-01-2009 12:16 ÖS RE: Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Avatarı

Lucretia
Hasta Ruh 8\

Katılım Tarihi: 25.10.07

Uyarı seviyesi 0
Giriş harika olmuş. Hoşgelmiş ol.

19-01-2009 05:36 ÖS RE: Lowan jahus tenpiswo.
Kullanıcı Avatarı

Lowan

Uyarı seviyesi 0
Hoşbuldum, teşekkür ederim.

@DruMMSoLo: Ben de ne yazdığımın farkında değildim açıkçası :D

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
Karikatür Arşivi 2, Hayko Cepkin-Fırtınam(Akor), MerHabaLar CemaaT...!!!, Söz Konusu Türban.., Paradise Lost, Yavuz Çetin - Sahil (Akor), Seven Pounds, tazeyim..., İki Şekerli Olanzapin, Aşkın kapısı, Draconian - Akherousia, Hangi memleketteniz?, Neww Silmarillion (4. Bölüm Eklenmiştir), İsrail saldırıları..., Microsoft Neyi alacağını Şaşırdı, Suudi Kralına Devlet Şeref Madalyasi Verilmesi, Medusa Hikayeleri, Black label Society, Yeni Ruhlar! Okuyun Lütfen., Manik depresif psikoz nedir ?