Hasta Beden 8/ Mesaj Sayısı: 472 Katılım Tarihi: 02.11.07 Konum: Samsun Yaş : 20
Arkadaşlar Bu Pazar Oynanacak Galatasaray-Fenerbahce Macının Sonucunu Bılene Kucuk Bır Hedıyem Var Ilk Tahmın Benden Gelsın.
Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe Galatasarayın Gollerı Lıncoln Ve Umit Karandan Gelır.
Morg Bekçisi Mesaj Sayısı: 1994 Katılım Tarihi: 24.10.07 Konum: Samsun Yaş : 21
Bence zor bir maç olur. Tahminim 1-0 Biter.
Evet inanılması bazılarına zor gelebilir. Fenerbahçe'nin gol atabileceğine inanmıyorum.
Herşeyden önce olaysız bir maç olması dileğiyle. Dünyanın en önemli ikinci derbisine yakışan bir derbi olur umarım...
Morg Bekçisi Mesaj Sayısı: 1994 Katılım Tarihi: 24.10.07 Konum: Samsun Yaş : 21
Anathema yazdı:
Evet inanılması bazılarına zor gelebilir. Fenerbahçe'nin gol atabileceğine inanmıyorum.
Herşeyden önce olaysız bir maç olması dileğiyle. Dünyanın en önemli ikinci derbisine yakışan bir derbi olur umarım...
[size=13][font=Franklin Gothic Medium]Canlarım, ciğerlerim, pankreaslarım, böbrekli puaçalarım sizi, ben size ne dedim? Bakın bakalım yukarı ne demişim. Chelsea'ye iki tane sallayan takım için, hocası dahi olmayan takıma gol atamaz demişim değil mi? Ey gidim ey, müneccim b*ku yedim ben kılcaldamarlarım sizi. Hadi afiyet olsun...[/font][/size]
Bitkin Ruh :\ Mesaj Sayısı: 1343 Katılım Tarihi: 15.11.07 Konum: Mersin Yaş : 20
Anathema yazdı:
Anathema yazdı:
[size=13][font=Franklin Gothic Medium]Canlarım, ciğerlerim, pankreaslarım, böbrekli puaçalarım sizi, ben size ne dedim? Bakın bakalım yukarı ne demişim. Chelsea'ye iki tane sallayan takım için, hocası dahi olmayan takıma gol atamaz demişim değil mi? Ey gidim ey, müneccim b*ku yedim ben kılcaldamarlarım sizi. Hadi afiyet olsun...[/font][/size]
Hasta Beden 8/ Mesaj Sayısı: 472 Katılım Tarihi: 02.11.07 Konum: Samsun Yaş : 20
Cıldırın Cıldırın Cımbom Icın Cıldırın Hanı Nerde O Idda Eden Fenerlı Arkadaslar Hanı Fark Atarız Dıyenler Hanı Hepsı Yalan Oldu Yıne Aslanım Kazandı Heyoyoyoyoy