Ana Menü
Anket
Ruhmorgu hangi müzik tarzından nefret eder?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Ruhmorgu Olarak
"Türkçe Konuş!"
Kampanyasını Destekliyoruz...

Bize Destek Olun!

Başlığı Görüntüle
Ruhmorgu » Ruhmorgu Güncel » Spor
Dev Derbi Gs-Fb
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugün Yazılanlar Arama

Başlığı Yazdır

25-04-2008 04:07 ÖÖ Dev Derbi Gs-Fb
Kullanıcı Avatarı

Anathema
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 02.11.07

Uyarı seviyesi 0
Arkadaşlar Bu Pazar Oynanacak Galatasaray-Fenerbahce Macının Sonucunu Bılene Kucuk Bır Hedıyem Var Ilk Tahmın Benden Gelsın.
Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe Galatasarayın Gollerı Lıncoln Ve Umit Karandan Gelır.

25-04-2008 08:17 ÖÖ RE: Dev Derbi Gs-Fb
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Katılım Tarihi: 24.10.07
Bence zor bir maç olur. Tahminim 1-0 Biter.
Evet inanılması bazılarına zor gelebilir. Fenerbahçe'nin gol atabileceğine inanmıyorum.
Herşeyden önce olaysız bir maç olması dileğiyle. Dünyanın en önemli ikinci derbisine yakışan bir derbi olur umarım...

25-04-2008 05:16 ÖS RE: Dev Derbi Gs-Fb
Kullanıcı Avatarı

renksizgoLge
Bitkin Ruh :\

Katılım Tarihi: 15.11.07

Uyarı seviyesi 0
3 1 fener yener diyorum.

27-04-2008 09:01 ÖS RE: Dev Derbi Gs-Fb
Kullanıcı Avatarı

Siluet
Morg Bekçisi

Katılım Tarihi: 24.10.07
Anathema yazdı:
Evet inanılması bazılarına zor gelebilir. Fenerbahçe'nin gol atabileceğine inanmıyorum.
Herşeyden önce olaysız bir maç olması dileğiyle. Dünyanın en önemli ikinci derbisine yakışan bir derbi olur umarım...

[size=13][font=Franklin Gothic Medium]Canlarım, ciğerlerim, pankreaslarım, böbrekli puaçalarım sizi, ben size ne dedim? Bakın bakalım yukarı ne demişim. Chelsea'ye iki tane sallayan takım için, hocası dahi olmayan takıma gol atamaz demişim değil mi? Ey gidim ey, müneccim b*ku yedim ben kılcaldamarlarım sizi. Hadi afiyet olsun...[/font][/size]

27-04-2008 09:15 ÖS RE: Dev Derbi Gs-Fb
Kullanıcı Avatarı

renksizgoLge
Bitkin Ruh :\

Katılım Tarihi: 15.11.07

Uyarı seviyesi 0
Anathema yazdı:
Anathema yazdı:

[size=13][font=Franklin Gothic Medium]Canlarım, ciğerlerim, pankreaslarım, böbrekli puaçalarım sizi, ben size ne dedim? Bakın bakalım yukarı ne demişim. Chelsea'ye iki tane sallayan takım için, hocası dahi olmayan takıma gol atamaz demişim değil mi? Ey gidim ey, müneccim b*ku yedim ben kılcaldamarlarım sizi. Hadi afiyet olsun...[/font][/size]

sidik torpam benim demeyi unuttun :D:D

27-04-2008 10:07 ÖS RE: Dev Derbi Gs-Fb
Kullanıcı Avatarı

Anathema
Hasta Beden 8/

Katılım Tarihi: 02.11.07

Uyarı seviyesi 0
Cıldırın Cıldırın Cımbom Icın Cıldırın Hanı Nerde O Idda Eden Fenerlı Arkadaslar Hanı Fark Atarız Dıyenler Hanı Hepsı Yalan Oldu Yıne Aslanım Kazandı Heyoyoyoyoy :D

27-04-2008 10:18 ÖS RE: Dev Derbi Gs-Fb | Düzenleyen filozofya 27-04-2008 10:24 ÖS
Kullanıcı Avatarı

filozofya
Ceset :|

Katılım Tarihi: 28.10.07

Uyarı seviyesi 0
BU AKŞAM GSLİYİM DAİM BİR TSLİ OLARAK ÇILDIRRRRRR KEMAL*clap*

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
Glam Metal, Davul mu? çooook kolay yaa!!, narzarans'm ben =)), Spiritus = Tugay, Acı..., 27 Aralik 2008 Anathema Akustik İstanbul Konseri, LodeStone.., Battle Royale, Gothic Heykeller, Üçü bir arada (:, Arch Enemy, unutulmayanlar, Bence Bı Dinleyin ;), Peyk, Promise me this (bana söz ver) Bir Emir Kustirica filmi..., Ben geldiiiiimmm...=), Hayko Cepkin, Sweneey Todd ' The Demon Barber of Fleet Street', Çiftçi, Ölüm anında insan ne hisseder?