Bitkin Ruh :\ Mesaj Sayısı: 1343 Katılım Tarihi: 15.11.07 Konum: Mersin Yaş : 20
[scroll]Flaş flaş ve de bidaha flaş [/scroll]
66 yaşındaki nineye 'düğünlerden men cezası' höö :S
Amasyada, komşunun çocuğuna "tokat attığı" iddiasıyla yargılanan 66 yaşındaki Arife Musluya 5 ay nişan ve düğünlere gitmeme cezası verildi.
File Çoraplı Boksör
Meksika kökenli ünlü Amerikalı boksör Oscar de la Hoyanın başı, eski metresinin çektiği belirtilen "file çoraplı ve kadın ayakkabılı" şoke edici fotoğraflar yüzünden belaya girdi.
Polis soygun sahnesini gerçek sanınca 2 aktörü vurdu!
Angolada, soygun sahnelerinin yer aldığı bir filmin çekimi sırasında polisin olayı gerçek soygun sanarak ateş açması sonucu 2 aktör hayatını kaybetti.
Kaldırıma park etmiş arabanın üstünden yürüyünce mahkemelik oldu.!
Yunanistanda, kaldırıma park etmiş arabanın üstünden yürüyen bir yaya, başkasının malına zarar vermekten yargılanacak.
Tasos Poliasis, bir dört-çeker olan arabanın kaldırımın sağına park etmiş olduğunu, kaldırımda yürüyemeyince protesto için kızgınlıkla arabanın üstünden yürüdüğünü, kaputta hafif çukurluklar oluştuğunu anlattı. Poliasis, başkasının malına zarar vermekten yargılanacağını söyledi.
Maltepe'de romantik sevgililer soluğu denizde aldı
Maltepe'de sahilde denizi seyrettikten sonra aracını çalıştırmak isteyen şoför aracını viteste unutarak çalıştırınca denize uçtu. Araç içerisinde bulunan iki kişi yüzerek kıyıya çıkmayı başardı.
Morg Bekçisi Mesaj Sayısı: 1994 Katılım Tarihi: 24.10.07 Konum: Samsun Yaş : 21
'Düğünlerden men cezası' gerçekten eğitici ve öğretici, Ülkemizin övünülesi yönlerinden biri bu tür cezalar.. Helal Sana Türkiye..
Angola'da yaşanan traji-komik olaya karşılıkta 'eyy insan oğlu' diyelim.. Konu için Teşekkürler..
kaldırıma parketmiş araç üstünden yürüyen arkadaşıda ben tebrik ediyorum gercekten ben bunu turkıyede yapmayı denıyıcem bakalım bızımkıler nasıl bı tepkı verıo