Ana Menü
Anket
Ruhmorgu hangi müzik tarzından nefret eder?

Oy vermek için üye olmanız gerekmektedir.
Ruhmorgu Olarak
"Türkçe Konuş!"
Kampanyasını Destekliyoruz...

Bize Destek Olun!

Başlığı Görüntüle
Ruhmorgu » Ruhmorgu Müzik » Rock/Metal | Yabancı Gruplar
Cruachan
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugün Yazılanlar Arama

Başlığı Yazdır

29-10-2007 03:43 ÖS Cruachan
Kullanıcı Avatarı

Invalid
İnsan :)

Katılım Tarihi: 28.10.07

Uyarı seviyesi 0
Cruachan abartısız bir İngiliz düşmanı. Grup 1992 yılında Minas Tirith adlı grubun elemanlarından İrlanda'da çıktı. Gruba bir süre sonra John Fay ve John Clohessy katıldı. Kelt müziği metalle harmanlayıp Celtic Metal çağını ortaya çıkardılar.. Ama tanıdım ve promosyon konsuunda yetersiz kalınca, Cruachan bir çeşit baskı ile firma tarafından modern İrlanda müziği ile rock müziğe yönelmek zorunda kaldı. Ve o noktadan sonra da dinleyicilerinin istedikleri sonuçları elde edemediler.. 2001 yılında r0;Ride Onr1; isimli bir single çıkardılar-ki oldukça tuttu. Ardından r0;Folk-Lorer1; isimli albümlerini piyasaya sürdüler.
Folk-Lore albümünün en önemli özelliği bu albümle birlikte onların 'folk' temelini oluşturan öğeleri yani mitolojiyi ele almaları.

Cruachan dinleyicilerini şunu rahatlıkla görebilir, grup Folk-Lore albümünden sonra ( ve istisna olan Ride On adlı single ile ) büyük bir başarı elde etti. Ayrıca eklemeliyin ki Cruachan asıl yapmak istediği müziğin temelini ''The Middle Kingdom''la atmıştı.

29-10-2007 03:59 ÖS RE: Cruachan
Kullanıcı Avatarı

Invalid
İnsan :)

Katılım Tarihi: 28.10.07

Uyarı seviyesi 0
Minas Tirith: elflerin dilinde muhafız kulesi
diğer olayı bilemicem.kusura bakma elemanlarla birebir sohbet etmedim.belki sonradan nefret eder hale gelmişlerdir İngilizlerden =/

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:

Forumdan Rastgele Başlıklar
5 yaşında anne olmuş.., Benim sanatım, Türk Metalin ilk 10'u, öhöhöm., Dope- Die mf die, Karikatür Arşivi 2, Mu Kıtası, Uaral, WILLIAM SHAKESPEARE, Queen, Vendetta, Truva, Nuriye Prenses, Şu çılgın türkler.., Microsoft'a 367 milyon dolar ceza, Elrond, G.Saray ve F.Bahçe dostluk maçı yapacak, Psycho Killer Lyrics, Kill Zone 2, F£N£RBahÇ£ Ç£YR£K FiNaLd£ !